Факултет "Обществено здраве" към МУ-Плевен дипломира тържествено випуск 2023 (Снимки)

Животът

03-11-2023, 14:47

Снимка:

Медицински университет

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Факултет "Обществено здраве" към МУ-Плевен дипломира тържествено випуск 2023. Част от випуска са първите бакалаври, дипломирани в специалност „Социални дейности в здравеопазването“. Дипломи за завършено висше образование получиха общо 63 абсолвенти, от които 45 бакалаври от специалностите "Медицинска рехабилитация и ергоперапия", "Социални дейности в здравеопазването" и "Опазване и контрол на общественото здраве“ и 18 магистри по "Медицинска рехабилитация и ерготерапия" и "Управление на здравните грижи".

Отговор на приветствията поднесе отличникът на випуска – Цветомира Велковска, бакалавър от специалност "Социални дейности в здравеопазването". 

За поредна година Деканското Ръководство на Факултет "Обществено здраве" награди здравните професионалисти, станали родители по време на следването за примера да бъдеш добър студент и родител.

Абсолвентите, техните близки и гостите на събитието бяха поздравени от Танцовия състав на МУ-Плевен с ръководител Джейлян Демирев и от Разал Мохамед, студент по медицина от Индия, млад талант и участник в студентския фестивал Ден на народите 2023.