Пепелянката с пробив в топ 100 на световната ранглиста в полусредна категория в професионалния бокс

Спорт

22-10-2023, 10:54

Снимка:

MaxFight

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Има много по-големи върхове от титлата на UBO, заяви Йосиф Панов

Йосиф Панов - Пепелянката ще пробие в топ 100 на световната ранглиста в полусредна категория в професионалния бокс след победата си над французина Санди Месуд в тежката 12-рундова битка от MaxFight 56. Успехът донесе на българския боксьор световната титла на UBO в полусредна категория.

Победата бе 25-а в кариерата на Панов. Въпреки тези постижения, той все пак заяви, че има нужда от помощ, за да достигне още по-големи върхове. Въпреки тези постижения, той все пак заяви, че има нужда от помощ, за да достигне още по-големи върхове.

"Искам да помоля за финансова помощ, за да се готвя навън заедно с много добри боксьори и да вдигна нивото. 12 рунда са като един малък ад. Трябва ми помощ в подготовката с финансиране. В България вече няма добри спаринг партньори. Имаме добри подрастващи, но с тях не мога да вдигам нивото.

Моето семейство, моята съпруга - бих се заради тях. Тази победа е за моите деца - Александра и Антъни. Те са моето бъдеще. Вярвам, че ще им дам малко по-спокоен живот. Има много по-големи върхове от титлата на UBO. Тя остава на заден план. Тя е номер седем по престиж", каза още Пепелянката.