Детска градина “Първи юни” на поход в парк "Кайлъка" (Снимки)

Животът

16-10-2023, 13:50

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Детска градина “Първи юни” осъществи иновативна дейност на взаимодействие между екипа на образователната институция, деца и родители. Тя е част и от проекта "Равен достъп до училищно образование в условия на криза” и излъчи блестяща инициатива, с провеждането на успешен поход в Кайлъка на 14 октомври 2023 г.

Събитието е инструмент за интелигентен растеж и силна връзка между деца, родители и педагози.

Програмата включи разнообразни арт дейности, предоставяйки на всички участници възможността за изява и творчество. Не се пропусна и музикалната нотка – приятна атмосфера с весели мелодии, съпроводени от акордеон.

Походът в Кайлъка се явява като жив пример за ползотворна реализация на образователния план, който включва родителите в активната образователна среда на детската градина. Преживяването засили връзката между децата, техните семейства и образователната институция, подчертавайки важността на общността и сътрудничеството в обучението и възпитанието, уповавайки се на стабилно доверие!

Детска градина "Първи юни" продължава да събужда творческите и образователни вдъхновения на децата и родителите, развивайки се като институция, която съчетава най-доброто в образованието и възпитанието на новите поколения.