Пепелянката: Искам да покажа пред Конър Макгрегър, че съм добър боец

Спорт

12-10-2023, 13:50

Снимка:

MaxFight

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Йосиф Панов се надява, че ще успее да впечатли нокаутьора от Дъблин с уменията си.

Йосиф Панов - Пепелянката (24-3) е готов за битка и иска да покаже на Конър Макгрегър, че е наистина добър боец.

27-годишният плевенчанин ще се изправи срещу французина Санди Месуд (17-6) на 19-и октомври в битка за световната титла на Универсалната боксова организация (UBO) в полусредна категория. Ето какво сподели пред камерата ни интерконтиненталният шампион на UBO.

“Вярвах, че ще участвам в такъв голям двубой, но не вярвах, че това ще е в България. Искам да благодаря на г-н Любен Джубрилов, на веригата MaxFight и всички техни партньори, както и на мениджъра ми Васко Алексеев. Емоцията в мен е доста добра. Трябва да съм спокоен и знам, че моментът ще си дойде. Всичко върви към бой”, заяви Пепелянката.

Пред "Спортал" той сподели и какви са качествата на бъдещия му съперник, които го правят опасен боец.

“Противникът ми е доста упорит. Търси победата до последно. Играе доста нестандартно. Обратен гард с много движения. Опитва се да надлъже противника. Аз вярвам, че съм по-добър от него. Вярвам, че съм по-бърз от него. Виждам му грешките. Вярвам, че рунд по рунд ще бъде наказван и не мисля, че ще издържи на това темпо, което съм подготвил за него”, категоричен е Панов.

Битката Панов-Месуд ще оглави събитието MaxFight 56. Мястото на събитието е Арена София, а освен обещаващи сблъсъци, на бойната галавечер ще присъства и бившият шампион в две дивизии на UFC Конър Макгрегър. Ирландецът ще бъде част от специално допълнително шоу за феновете на бойните спортове, които ще посетят MaxFight 56 на живо. Пепелянката се надява, че ще успее да впечатли нокаутьора от Дъблин с уменията си.

“Вълнувам се! Искам да покажа пред него (Конър Макгрегър), че съм един добър боец. Надявам се, когато взема пояса, да си направим една обща снимка. Това ще бъде една от най-великите ми снимки”, сподели Панов.