Александър Николов: Нашата кампания ще бъде сред хората

Мисия

28-09-2023, 13:20

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Срещите с гражданите започват от кварталите "Дружба" и "Сторгозия", а в следващите дни и в малките населените места на общината

С водосвет за здраве, успех и развитие на община Плевен, Александър Николов - кандидат за кмет за общината и кандидатите от листата за общински съветници на местната коалиция "Алтернативата на гражданите", откриват предизборната си кампания. Водосветът ще бъде отслужен утре, 29 септември, от 10.00 ч., в Православен храм "Св. Троица", ул. "Сан Стефано № 7".

"Нашата кампания ще бъде сред хората. И за това веднага след водосвета ще отидем при тях", сподели Александър Николов и допълни, че срещите с гражданите започват от кварталите "Дружба" и "Сторгозия", а в следващите дни и в малките населените места на общината.

"Бих искал да чуя лично позицията на гражданите по различни теми, защото нас ни обединява разбирането, че Плевен и малките населени места в общината трябва да получат различен от досегашния модел. Трябва да получат развитие. Искаме улици без дупки и глутници от бездомни кучета. Искаме чистота, искаме нормални спирки на обществения транспорт, достъпно за всеки гражданин здравеопазване, реална и конкретна грижа за младите семейства, социализация за възрастните хора. Искаме Плевен на културата и духовното развитие, на развития и успешен бизнес, който създава работни места", категоричен е Николов.

По време на срещите „от врата на врата“ той ще представи програмата си в конкретни стъпки и срокове.Александър Николов допълни, че ще има и ключови събития по основните акценти от „Програмата за развитие на Плевен“. Първото от тях ще се проведе на 1-ви октомври, от 10.00 часа, на входа на Летния театър.