Стана ясна датата на следващата битка на Пепелянката

Спорт

26-09-2023, 14:19

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Тренирам неуморно и съм готов да дам всичко от себе си, за да стигна до победата", сподели Йосиф Панов

"Излизам на MAX FIGHT 56 за най-важната битка в моята кариера до момента. Вече е ясно, че на 19 октомври ще се изправя за световната титла на UBO в полусредна категория." Toва написа Йосиф Панов - Пепелянката във Фейсбук.

Плевенчанинът ще се бие с французина Санди Масуд, който е шампион на WBA, WBC, WBO и IBF.

"Нямам търпение да дойде денят, в който ще се изправя срещу Санди Максуд. Тренирам неуморно и съм готов да дам всичко от себе си, за да стигна до победата. Надявам се, че ще получа огромна подкрепа на българска земя и ще вдигна шампионския пояс за България, за моя роден град Плевен, за всички в Буковлък, за приятелите ми и най-вече за семейството ми", споделя Йосиф Панов.

"Пред пълни трибуни, които крещят твоето име, ще се чувствам още по-уверен. Всеки, който има желание да закупи билет за предстоящата галавечер, може да се свърже с мен. Бъдете зад гърба ми в най-важния момент. За мен това ще бъде безценно.", допълва Пепелянката.

37-годишният Санди Масуд от Франция е с актив от 17 победи и 6 загуби и е в серия от 9 поредни успеха и без поражение от 2015-а година! Той е WBA интерконтинентален шампион, WBC франкофонски шампион, WBO ориенталски шампион и първенец на IBF Австралия/Азия. Противник, състезаващ се в обратен гард.

Шоуто "MaxFight 56" ще бъде излъчвано по каналите на "Диема Спорт".