Добрият пример: Пациенти на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” дариха средства в подкрепа на друга двойка с репродуктивни проблеми

Животът

19-09-2023, 09:35

Снимка:

МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Волята на младото семейство е да зарадват бъдещи родители, на които предстои да изминат пътя, който те вече успешно са приключили

Пациенти на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен дариха средства в подкрепа на друга двойка с репродуктивни проблеми. Сумата е 500 лв. и беше предоставена на клиниката от Теодора и Георги Георгиева от с. Брест, Плевенско. Волята на младото семейство е да зарадват бъдещи родители, на които предстои да изминат пътя, който те вече успешно са приключили.

Парите са набрани чрез дарения по време на кръщенето на малкия Георги, който вече е на 1,3 г. и дойде на бял свят благодарение на целия екип на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен, и с водещата роля на акушер-гинеколога д-р Ивайло Бързашки. По волята на дарителите на него се пада и честта да избере двойката, която ще получи предоставената сума.

Семейство Георгиеви решават да превърнат кръщенето на своя прекрасен син Георги в още по-значимо събитие, като го обвържат с благотворителна кауза. След кратък размисъл, те обявяват в поканите за гостите си, че вместо цветя, предпочитат да получат средства в подкрепа на двойка с репродуктивни проблеми. Така всички присъстващи на събитието имат възможност да дадат своя принос към инициативата и да пуснат предпочитана сума в специално поставена кутия за дарения.

Семейство Георгиеви е изключително щастливо от решението си да подкрепи други пациенти на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” по пътя към сбъдването на най-съкровената им мечта - да имат рожба. Дарителите споделиха, че биха били много удовлетворени, ако други двойки се вдъхновят от примера им и го последват.