Наталия Цанева е кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Плевен

Новините

15-09-2023, 17:50

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Управлява една от най-успешните счетоводни кантори в града

Наталия Цанева е кандидатът, издигнат от "Продължаваме промяната - Демократична България", за кмет на Плевен. Това стана ясно от публикация във фейсбук страницата на ПП.

Наталия Цанева е родена и живее в град Плевен заедно със съпруга си и двете им деца. На 48 години е.

Средното си образование е завършила в Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен, а висшето – в Стопанска академия "Д. А. Ценов" – гр. Свищов. Магистър е по "Счетоводство и контрол" и има 25-годишен професионален опит като финансист и счетоводител. Управлява една от най-успешните счетоводни кантори в град Плевен, като участва активно в разработването и управлението на редица проекти по европейски оперативни програми.

Споделя, че има афинитет към българския фолклор, съхраняването на традициите и запазването на българските корени. Народните танци са нейно хоби.

"В личните си и професионални отношения не се отклонявам от принципите си – почтеност, отговорност, коректност и честност. Когато се посветя на кауза, влагам в нея цялата си енергия и потенциал", казва Наталия Цанева.

"Ще работя упорито за по-добра жизнена среда в общината ни, за това да превърнем Плевен в чист и проспериращ съвременен европейски град, за да се гордеем, както със славното му историческо минало, така и с днешните постижения!", допълва тя.