Сдружение "Надежда" проведе работна среща със заместник областния управител Николай Абрашев

Животът

18-08-2023, 12:26

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Сдружение "Надежда" проведе работна среща със заместник областния управител Николай Абрашев. Сдружението е учредено през месец юни и си е поставило за цел да събере активни млади хора, желаещи да допринасят и работят за ползите и нуждите на Плевен, както и за единно гражданско общество.

Припомняме, че само преди малко повече от месец Сдружение "Надежда" реализира успешно първото си мероприятие, а именно благотворителен концерт с участието на Кичка Бодурова. Събраните средства от концерта отидоха за закупуването на нови легла и матраци за Център за настаняване от семеен тип на ул. "Бяло море" гр.Плевен.

С цел бъдещи мероприятия и проекти управителният съвет на сдружението с председател Тони Доров и членове на ръководството Борислав Щерев, Илиян Данов, Ангел Цанков и Кристиян Георгиев, обсъдиха с Николай Абрашев - зам.областен управител на Плевен, съвместни дейности и съпричасността на институциите в каузи, полезни за развитието на града и неговите жители.

Сдружение "Надежда” получава подкрепата и на други институции в Плевен, които се включиха, закупувайки билети за вече отминалия първи благотворителен концерт.