Красимир Бислимов: Не съм магьосник, трябва повече време и търпение

Спорт

29-07-2023, 07:20

Снимка:

Диема спорт, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Много работа ни чака", каза наставникът на Спартак след загубата от Септември

Старши треньорът на Спартак (Плевен) коментира загубата с 1:2 от Септември (София) в мач от третия кръг на Втора лига.

"Вижте, ние всичко започнахме отначало да го градим, 12 човека ни напуснаха. Вместо да надградим това лято, трябва всичко да оправяме. 3 момчета дойдоха и сега тепърва ще събираме футболисти и да ги стиковаме, за да отговаряме на нивото“, сподели той след срещата пред "Диема спорт".

"То, не, че ни разколеба. Не мога да кажа дали е имало дузпа или не. Това ни амбицира да се надиграваме. Ние бяхме дошли с идеята да контраатакуваме. Мисля, че донякъде се получи прилично представяне, но трябва време. Младите трябва да израснат, искам да вземем още няколко опитни футболисти", допълни наставникът на Спартак.

"Ние наблягаме на това да подобрим играта, от там ще дойде и резултатът. Ще се постараем в следващите мачове да търсим победата. Отборът е съставен от момчета, нахъсани и с желанието да побеждават", сподели още Бислимов.

"Аз не съм магьосник да станат нещата от днес за утре, трябва повече време и търпение. Много работа ни чака. Ние винаги ще излизаме за победа, няма значение срещу кой съперник. Имахме си ситуации и доста положения, но за съжаление не се получиха нещата", завърши треньорът.