ВТК с втора премиера на документален филм за дейността на ВВВУ "Георги Бенковски"

Мисия

30-06-2023, 09:43

Снимка:

ВВВУ "Георги Бенковски"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Посветен е на Професионалния сержантски колеж

"Лидери на бъдещето" е вторият документален филм, който екип на Военния телевизионен канал създава за разностранната дейност във ВВВУ "Георги Бенковски".

Посветен е на Професионалния сержантски колеж. Разказ за обучението на кадети за ВВС, курсове за повишаване в звание и квалификацията на сержантския състав.

Дискретно и ненатрапчиво, зад кадър са показани моменти от разностранните ангажименти на личния състав на ПСК , от участието в учебния процес , през логистиката до техническото обслужване на летателното обучение на курсантите.

Мястото и ролята на сержантите и екипната дейност в името на формиране на бъдещите военни лидери създателите на филма търсят чрез динамиката на филмовия изказ, както и чрез мнението и оценката на офицери, сержанти и курсанти.

"Лидери на бъдещето" е с автор д-р Силвия Сиракова, оператор Цветомир Ташков, режисьор по монтажа Марияна Пенчева, логистика – Иван Борисов.

Премиерата на филма се състоя във ВВВУ "Георги Бенковски" като част от Деня на курсантското самоуправление.

"Лидери на бъдещето" ще бъде излъчен по Военния телевизионен канал в събота 1 юли 2023 г. от 18:30 ч. в рубриката "Военните репортери". Повторението е в неделя, 2 юли 2023 от 7:30 ч.