Текущи ремонти тази седмица се извършват в кварталите "Дружба" и "Сторгозия"

Новините

26-06-2023, 13:40

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Дейностите през тази седмица на фирмата изпълнител на текущи ремонти "Инжстрой" ЕООД обхващат основно  комплексите "Дружба" и "Сторгозия".

Ще бъде  изкърпена асфалтовата настилка на улицата между бл. 411 и бл. 412 и пред бл. 425, вх. А в жк "Дружба".  Продължава ремонтирането  на рампите в местата за пресичане на пешеходната пътека срещу улицата на бл. 6 и в разделителната зелена ивица на ул.”Цар Самуил” и обновяването на тротоара на ул. „Д-р П. Берон” от входа на  училището до ул.”Лозенка” в жк „Сторгозия”.

Екипи ще извършват дейности по почистването, повдигането и ремонтирането на ревизионните  шахти на  улица "Индустриална" при кръстовището  с „Алфа микс” и "ИТА България" , както и на ул. "Неофит Рилски” № 29.

Ще се извърши ремонт на оттоци при влизане от паркинга към ул. ”Коста Хаджипакев” и на ул. „Неофит Рилски” в посока болницата, след кръстовището с ул. "Братя Миладинови”.

Предвижда се възстановяване на отточни решетки на тролейбусната спирка при ПГ по облекло и текстил в посока жк „Дружба” и на кръстовището на ул. „Карлово” и бул. „Хр.Ботев”. В графика  на фирмата изпълнител  са заложени дейности по възстановяване след аварии на ВиК в жк „Дружба” при бл. 335, 334 и 332.