Д-р Цветан Костадинов: Най-голямото богатство на Червен бряг са хората – трудолюбиви, гостоприемни и толерантни

Мисия

26-06-2023, 09:35

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Д-р Цветан Костадинов отправи поздрав по повод  94-та годишнина от обявяването на Червен бряг за град.

Ето какво гласи поздравителният му адрес:

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели и гости,

От името на Общинското ръководство на Червен бряг и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да Ви поздравя с 94-та годишнина от обявяването на Червен бряг за град! Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции и действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Червен бряг да го има, да расте, като град, поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората – трудолюбиви, гостоприемни и толерантни.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на Община Червен бряг.

Скъпи съграждани, Желая много здраве и щастие на Вас и Вашите близки! Нека в домовете Ви винаги да има любов и разбирателство! Нека да се отнасяме с уважение към своя град и към своите съграждани! И нека направим така, че всяко наше действие да води до заветната цел – един по привлекателен, гостоприемен и модерен Червен бряг, който да пребъде за поколенията след нас!

Честит празник!

С уважение, /П/

Д-р Цветан Костадинов

Кмет на Община Червен бряг