Ивет Горанова: Щастлива съм от това, което постигнах (СНИМКИ)

Спорт

23-06-2023, 13:35

Снимка:

БОК, Любомир Асенов - LAP.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Следващият път триумфът ще е мой, категорична е плевенчанката

Ивет Горанова донесе първи медал за България на Европейските игри в Полша. Олимпийската шампионка от Токио се окичи със среброто в каратето.

Насред Краков българката загуби от Анжелика Терлюга на финала в стил кумите в категория до 55 килограма. Така украинката взе реванш от нашето момиче за загубата на златото в японската столица преди 2 години. Пред bTV Горанова сподели, че е щастлива от среброто и че следващият път ще спечели срещу Терлюга.

"Щастлива и довлетоврена съм от това, което постигнах, защото започнах годината много тежко. Имах доста проблеми и контузии, беше ми много трудно да се върна обратно, да тренирам нормално и да се чувствам добре. Пропуснах и доста състезания. Щастлива съм, че успях да се върна на едно голямо състезание като това.", сподели Ивет.

"Имаме много добра комуникация, изградили сме доверие и си вярваме. В началото на годината ни трябваше време да се сраборим една с друга. Тогава й нямах много голямо доверие, но сега нещата седят по по-различен начин", коментира плевенчанката по повод работата си с новия си треньор – сръбкинята Йована Прекович.