Детска градина "Щурче" на 75 години (Снимки)

Мисия

07-06-2023, 10:39

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Кметът Георг Спартански връчи почетен плакет на директора Христинка Рангелова

Детска градина "Щурче" на 75 години! 75 години обич, радостни детски усмивки, безгрижни игри и забавления, знания и умения, нови светове - най-прекрасното време за поколения малки плевенчани!

И заслужен Почетен плакет на Община Плевен от кмета Георг Спартански за всеотдайността на екипа с директор Христинка Рангелова!

Eто какво написа кметът Георг Спартански на своя профил във Фейсбук:

Честит юбилей - 75 години детска градина "Щурче"!

С огромно удоволствие днес бях гост на спектакъла, показан пред многобройната възторжена публика - стотици майки, бащи, баби и дядовци - от малките възпитаници на детската градина, в гостоприемния салон на читалище "Съгласие - 1869" - Плевен!

Още през март, когато гостувах на "Щурче" и заедно празнувахме традиционния български празник Баба Марта, си обещахме да се видим и на днешния юбилей!

Неотдавна бях специално посетен в кабинета ми в общината от г-жа Христина Рангелова, директор на детската градина и две от дечицата , които ми връчиха и официалната покана за днешното тържество! 

Днес всички заедно - деца, родители, официални гости и персонал на "Щурче" отбелязахме юбилея на градината по един неповторим начин- децата показаха много талант, с много въображение и усмивки! 

Честит празник и сърдечна благодарност към колектива на градината за всеотдайната грижа за децата на Плевен!!!