Цветомир Младенов: Спартак (Плевен) винаги играе феърплей

Спорт

04-06-2023, 21:08

Снимка:

Диема спорт, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Имахме си нашите проблеми, днес научавам, че не мога да използвам даден футболист, защото си е тръгнал", заяви наставникът на Спартак

Спартак (Плевен) и Дунав завършиха 0:0 в мач от последния 34-и кръг във Втора лига.  Треньорът на плевенчани Цветомир Младенов заяви, че равенството е закономерно, но не е доволен от 11-ата позиция на своя тим в крайното класиране.

"Спартак (Плевен) винаги играе феърплей, всички мачове досега сме играли така. Днешния ден също това показахме. Мисля, че равенството е закономерно. И двата отбора имаха ситуации. Отборът на Дунав се бореше за бараж, а ние играхме за нашата чест. В живота е най-важно честта и достойнството", зави Младенов в ефира на "Диема спорт".

"Реалните възможности са ни малко по-напред. Имах цел за десетката, щом сме 11-и, аз лично не съм доволен, защото не съм си изпълнил целта. Имахме си нашите проблеми, днес научавам, че не мога да използвам даден футболист, защото си е тръгнал", коментира Младенов.

"Труден въпрос, ръководство има, не знам дали ще е моят отбор. Имам желание, надявам се, но следват разговори. Надявам се другия сезон да сме по-напред. Доста изравнени отбори, определено много равностойно и добро ниво от към футбол, това е. Интересно беше до края", каза още младият специалист.