Слънце, дъжд и много емоции на турнира за купата на Плевен

Спорт

03-06-2023, 17:23

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Турнирът бе организиран от ОФК "Спартак" Плевен и Община Плевен, като в него взеха участие четири отбора

Слънце, дъжд и много емоции на турнира за купата на Плевен, проведен днес на изкуствения терен в Плевен. Турнирът бе организиран от ОФК "Спартак" Плевен и Община Плевен, като в него взеха участие четири отбора.

След оспорвани битки по терените на финала се срещнаха най-добрите - отборите на ФК "Спартак 1919" Плевен и на ОФК "Спартак" Плевен, съобщават от пресцентъра на местната управа.

Под проливния дъжд, който не уплаши младите футболисти, с изразителна победа се поздравиха възпитаниците на треньора Благовест Петков - ФК "Спартак 1919" Плевен. Втори останаха децата на ОФК "Спартак" Плевен. Трети в класирането се наредиха футболистите на ФК "Академик" Свищов, а четвърти остана отбора на ФК "Плевен" Плевен.

Бяха раздадени индивидуални награди както следва: за най-добър играч на турнира бе определена Ирен Георгиева, а за най-перспективен футболист - Мария Сандова, и двете от отбора на ФК "Академик" - Свищов. Голмайстор е Николай Петров с 8 попадения от отбора на ОФК "Спартак" Плевен. За най добър вратар бе определен Радослав Цановски от отбора на ФК "Спартак 1919" Плевен. Най-добър защитник е Виктор Дялов. Наградата за феърплей бе присъдена на ФК "Плевен" - Плевен.