Георг Спартански: Децата са са смисълът на всичко, което правим

Мисия

01-06-2023, 16:55

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Поздравление на кмета Георг Спартански по повод 1 юни

Скъпи деца, уважаеми родители!

Един от най-хубавите празници е Първи юни – Денят на детето. В този ден всички ние, възрастните, си спомняме с усмивка детството, но едновременно с това се стремим да направим празника незабравим за малчуганите. Днес ще имаме весело и пъстро карнавално шествие, което ще започне в 17.30 часа от Театъра до Градската градина. В него ще участват стотици деца от нашите детски градини заедно със своите учители и своите родители. Ще се включа и аз, за да си спомня детските години, споделяйки радостта от празника с малките ни граждани.  Ще направим едно весело шоу, надявам се да се хареса на всички деца, ще раздадем и балони, както традиционно правим, а в Градската градина ще има много забавни игри и изненади.

Децата са най-хубавото, което имаме, най-скъпото, най-ценното, те са смисълът на всичко, което правим, смисълът на нашия живот. Винаги съм казвал, че сме длъжни да направим всичко възможно децата ни да живеят в по-красива среда, в по-добър свят, в по-слънчеви дни, да имат възможности да играят, да учат, да спортуват, да се веселят, а за всичко това - да бъдат здрави. На днешния шарен, весел, слънчев празник пожелавам и на родителите да бъдат здрави, да сбъдват мечти и планове и нека осигурим безгрижно и щастливо детство на нашите деца, за да я има България и нашият прекрасен град да има по-добро бъдеще.

Честит празник, скъпи деца!

Честит празник, уважаеми родители!

Благодаря ви, че сте избрали Плевен – заедно да живеем в града, да го развиваме, тук да отглеждаме нашите деца и да се стремим градът ни да бъде една от перлите в огърлицата на красивите български градове!