Младежко сдружение "Надежда" организира благотворителен концерт в Плевен

Плевен

28-05-2023, 09:31

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Събитието ще е с участието на изключителната Кичка Бодурова

Новосъздаденото Младежко сдружение "Надежда" организира първи благотворителен музикален концерт, който ще се проведе на 23 юни от 19:30 часа в читалище "Съгласие".

"Нашата цел е да помогнем на децата без родители и с голямо удоволствие споделяме, че благодарение на щедрите дарители, които предпочитат да запазят добротата за себе си, вече сме осигурили поръчка за 14 нови легла за децата от центъра за временно настаняване от семеен тип на ул. "Бяло Море". Това ще гарантира спокоен сън и комфорт на малките сърца, които имат нужда от нашата подкрепа", сподели председателят на сдружението Тони Доров.

"На концерта ще имаме удоволствието да посрещнем изключителната Кичка Бодурова. Надявамр се да прекараме приятна и зареждаща вечер с хора, които искат да помогнат на децата, нуждаещи се от нашата подкрепа", допълва той.

Цената на билета е 30 лева, като желаещите да присъстват на благотворителното събитие имат възможност да закупят билети в билетната каса на читалище "Съгласие" до 23-ти юни.

Председател на Младежко сдружение "Надежда" е Тони Доров, а в управителния съвет са Кристиян Георгиев, Борислав Щерев, Иван Йовов, Илиян Данов и учредителите - Ивайло Хайтовски и Георгос Цветков.