Радостин Василев напуска “Продължаваме промяната“

Новините

25-05-2023, 17:28

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Депутатът от "Продължаваме промяната" Радостин Василев обяви изненадваща пресконференция за петък, на която ще коментира разговорите за кабинет на "Продължаваме промяната" с ГЕРБ-СДС. Toва става ясно от публикация в неговия профил във Фейсбук.

"Утре (петък) от 11:00 часа в сградата на БТА в София ще дам специална пресконференция заедно с членове на управителния съвет на гражданско движение "Силна България" във връзка с коалицията между ПП-ДБ и ГЕРБ. Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на  България!", e написал плевенският депутат.

Според редица информации във водещи медии се очаква Василев да обяви, че напуска "Продължаваме промяната", а причината за това е, че няма да получи стария си пост в Министерството на младежта и спорта.

Припомняме, че в края на 47-ото НС Радостин Василев, който дотогава бе министър на спорта от партията на Слави Трифонов, реши да се отцепи от "Има такъв народ". След това се присъедини към ПП и на изминалите избори беше водач на листата им в Плевен, като кампанията му беше придружена от редица скандали.