Благотворителен силов турнир в подкрепа на 8-годишната Никол ще се проведе в Плевен

Спорт

22-05-2023, 16:24

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Детето има нужда от спешно лечение в чужбина

С любезната покана и съдействие на Община Плевен, Българска Федерация по Силови Спортове – “СТРОНГ МЕН” има честта да се включи в благотворително събитие, което ще се прведе тази събота - 27-ми май, на паркинга на ресторант „Двете сърнета“ от 14 ч.

Освен класическите “стронгмен” дисциплини - Теглене на 10 тонен трактор, „фермерска разходка“ с 280 кг., носене на 330 килограмова „стронгмен“ кобилица, „колелата на Аполон“ и морска щафета с пясъчни чували, от БФСС са подготвили специално за най-малките фенове на спорта детски стронг-мен турнир, на който младите участници ще могат да си спечелят фенски награди, а за най-добрият ще има и медал.

Редом с емоциите от силовото шоу, гостите на събитието и феновете на „стронг мен“ спорта ще имат възможността да се включат в една добра кауза – благотворителен търг с официалните състезателни тишърти на БФСС „СТРОНГ-МЕН“ с автографи от атлетите. Събраните средства ще бъдат дарени за за лечението на Никол Цановска, която е само на 8 години от гр. Плевен. Детето има нужда от спешно лечение в чужбина.

"Заповядайте тази събота, нека заедно помогнем на едно 8-годишно момиче да продължи своя живот!", призовават организаторите.

Банкова сметка за дарения:

UNICREDIT BULBANK

IBAN: BG08UNCR70001525168659

BIC: UNCRBGSF

Никол Станиславова Цановска

PayPal: [email protected]