Геви от "Сървайвър": Не спечелих голямата награда, но спечелих много повече

Плевен Лайф

21-05-2023, 09:46

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Преди играта бях човек, който се страхуваше да мечтае и да си поставя големи цели", споделя чаровната плевенчанка

24-годишната Геновева Иванова, която бе на крачка от финала в шоуто "Сървайвър", публикува емоционален пост в социалните мрежи, чрез който разкрива как ѝ се е отразило участието в екстремното риалити.

Ето какво написа чаровната екскурзоводка от Плевен:

Преди близо 3 месеца започна моето сървайвърско приключение. Никога не съм подозирала как една игра може да промени целия ми живот, а в рамките на толкова малко време аз преминах през една огромна трансформация.

Хората видяха емоционалната Геви с неподправената ѝ детска радост. Тази част от мен, която искаше да граби от живота с пълни шепи, беше най-изявена на острова. Гледайки позитивно на предизвикателствата пред мен, успях да преодолея глада, липсата на близките за мен хора и изобщо целия комфорт, с който всеки от нас е свикнал да живее.

Сървайвър обаче е изживяване, което те води до ръба на силите ти и в такъв момент започва твоят път на промяната, на себепознаване, самосъзнание и приемане на човека, който си. Преди играта бях човек, който се страхуваше да мечтае и да си поставя големи цели, човек, който сам се поставя в рамка, защото бях изгубила вярата в себе си.

Още с влизането ми в Сървайвър обаче, аз открих приятели, които повярваха в мен, които ми показаха, че няма нищо страшно да се довериш. Видях разбиране, подкрепа, и уважение от тяхна страна, както и вяра, че можем да сме по-добри заедно. Да, не спечелих голямата награда и титлата "последния оцелял", но спечелих много повече, което не може да се купи.

Направих първата крачка към това да заобичам себе си и започнах отново да мечтая.

Най-важното е, че започнах да се усмихвам и истински да се чувствам щастлива.

Благодаря на всички за подкрепата, тя наистина означава толкова много за мен! Бъдете щастливи и вярвайте, че можете да постигнете всичко!

"Докато не се пуснем в неизвестното, няма как да разберем колко далече можем да стигнем." - Ваня