След достойна игра: Смелата Геновева отпадна на крачка от финала в "Сървайвър"

Плевен Лайф

17-05-2023, 11:18

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Красивата плевенчанка влезе плахо в екстремното риалити, но след това разгърна потенциала си и показа на какво е способна

След изключително достойно представяне екскурзоводката Геновева Иванова отпадна от "Сървайвър" само ден преди развръзката в екстремното риалити.

24-годишната плевенчанка влезе плахо в приключенското шоу, но след това разгърна потенциала си и показа на какво е способна, успявайки да спечели уважението на съперниците си и симпатиите на зрителите.

След като отпадна на крачка от финала, със сълзи на очите красивата и смела плевенчанка сподели:

"Гадно е чувството да отпаднеш от "Survivor". Забавлявах се. Тук намерих хора, които вярват повече в мен, отколкото аз самата вярвам в себе си. Те ме вдигнаха! Те ми казаха: "Геви, ти можеш! Разгърни потенциала си, който ние знаем, че притежаваш!".

"Ти наистина заслужаваше да си тук. Благодаря ти за играта, която направи, показа най-доброто от себе си. Мисля, че можеш да бъдеш доволна от себе си", окуражи я водещият на "Сървайвър" Ваня Джаферович.

Футболистът с несломима воля Благой Георгиев получи титлата "Последният оцелял" и взе голямата награда от 150 000 лева след напрегнато гласуване на журито, съставено от 13 отпаднали участници, сред които и Геви. Мнозинството даде своя вот за спортиста, който не се огъна пред изпитанията в Доминикана и демонстрира здрава психика, забележителна физическа сила и отлични социални умения.