Баскетболният Спартак играе с благотворителна кауза

Спорт

10-04-2023, 12:23

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От клуба се присъединиха към подкрепата за Михаела Симеонова, която е на 31 г. и се бори с коварно заболяване вече 12 години

Спартак застана зад благородна кауза. От клуба в Града под Панорамата се присъединиха към подкрепата за Михаела Симеонова, която е на 31 г. и се бори с коварно заболяване вече 12 години. 

По време на изминалия мач срещу Шумен, в зала “Балканстрой” бе поставена кутия и всеки, който желае, можеше да помогне за каузата. За нея говори и баскетболистът на Спартак Николай Стоянов: 

“Искам да благодаря на всички, които се включиха в благотворителната кампания, която се проведе в залата – с кутията за Михаела, която е болна от множествена склероза и се нуждае от спешна намеса. Благодаря на всички, които отделиха от средствата си. Искам да кажа, че на следващия мач с Академик ще има същата кампания за нея. Надявам се отново да успеем да съберем средства”, сподели крилото на плевенския тим.

Повече информация за каузата можете да намерите на https://www.facebook.com/profile.php?id=100090855165630

Следващият домакински мач на Спартак в НБЛ ще бъде на 14 април (петък) от 19.00 ч. Тогава отборът на Любо Минчев ще приеме Академик Пловдив. Двубоят ще бъде излъчен в ефира на Max Sport 2.