Продължават дейностите по проект "Бъди активен – от теб зависи промяната"

Животът

31-03-2023, 07:05

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Агентите за социална промяна" - Радинела Любомирова, Никол Маринчева, Габриела Бебенова, Никола Петров, Мария Генова, Мария Дамянова, Николия Стоянова, Антъни Зуел, Цветелина Иванова и Тея Иванова, които са участници в проекта "Бъди активен – от теб зависи промяната" на Сдружение "Рицари без броня" и "посланици" на идеи за гражданска активност и изграждане на младежка мрежа в Плевен, посетиха три училища в града – ДФСГ "Интелект", СУ "Стоян Заимов" и ПГ по туризъм „Алеко Константинов“.

Там представиха презентации с основна цел "Повишаване на информираността относно важността и значението за активно гражданство и как то може да се отрази върху качеството на живот на обществото". Кампанията беше насочена основно към ученици от 10 до 12 клас. Събитията бяха водени от младежите - агенти за социална промяна. На срещите-дискусии се отзоваха над 120 ученика и обсъдиха възможността за младежки активности, бъдещи общи инициативи.

Всички дейности по проекта “Бъди активен – от теб зависи промяната“ са свързани с изпълнение на договор № 2022-1-BG01-KA154-YOU-000058130 “ по Програма “Еразъм+“, Ключова дейност 1: “Образователна мобилност за граждани“.