Валери Лачовски: Гониха ни, чегъртаха ни, но ние устояхме

Мисия

11-03-2023, 13:25

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Важно е дали ще изберем да върнем България по пътя на развитието или отново ще изпаднем в безвремието, в което се намираме", заяви областният координатор на ГЕРБ

"Пак сме на избори. В новата история на България никога не сме правили толкова тежки избори. И то защо? Защото някои политически лидери не могат да загърбят своето его и тяснополитическите си интереси в името на България. Същите тези не можаха да разберат, че няма как да заобиколят ГЕРБ. Мачкаха ни, тормозиха ни, гонеха ни, чегъртаха ни, но ние устояхме. Гледайки тази пълна зала, съм сигурен, че сме по-готови и по-единни за победата."

Това заяви Валери Лачовски, областен координатор и втори в листата на ГЕРБ-СДС Плевен, на среща със симпатизанти и съпартийци, на която присъства и Бойко Борисов.

"Днес Плевен е от голямо значение. Важно е накъде ще тръгне градът, от това зависи и областта. Важно е дали ще изберем да върнем България по пътя на развитието или отново ще изпаднем в безвремието, в което се намираме. Важно е дали ще изберем просперитета и стабилността, които ги имаше по управлението на ГЕРБ, или отново ще дадем шанс на празнодумците да диктуват бъдещето на нашите деца", каза още Валери Лачовски.