ГЕРБ-СДС с амбиция за три мандата от Плевен

Мисия

06-03-2023, 17:44

Снимка:

ГЕРБ-СДС

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"България вече не може да си позволи да няма правителство", заяви Валери Лачовски

ГЕРБ-СДС Плевен официално откри предизборната си кампания. По традиция това се случи с водосвет в църквата "Св. Николай", а на пресконференция в пресклуба на БТА бе представена листата с кандидати за народни представители на коалицията за областта.

"Отчитам отговорността, която аз, областният координатор и всички в листата носим в този труден за страната момент. Темата кой е пръв на изборите вече не е тема, защото ние имаме сещу себе си 5, 6 или 7 субекти, които с математически сбор ще се опитат да направят нещо. Но е важно да сме първа политическа сила, защото това ще ни даде възможността първи да приемем мандата, да съставим стабилно и редовно управление, защото на хората им е омръзнало от говорене и хвалби. Предизвикатекствата, разбира се, са цените и инлфацията.", заяви водачът на листата Пламен Тачев. По думите му той и колегите му влизат с амбицията за три мандата от Плевен.

Той пое ангажимент до три месеца след като бъде избран за народен представител да се реализира идеята за отпускане на енергийна помощ за домакинствата за горива. Тачев добави, че кауза на ГЕРБ е и автомагистрала "Хемус", като ще направят всичко възможно за нейното по-бързо завършване.

Вторият в листата Валери Лачовски бе категоричен, че ГЕРБ-СДС ще е първа политическа сила и ще спечели категорично изборите на 2 април. По думите му листата в Плевен е доминирана от млади и амбициозни хора, които имат перспектива за бъдещето и на областта, и на държавата.

"За пети път сме на избори и усещам една апатия у хората, но не можем да си позволим да сме апатични. От две години насам виждате какво се случва. Oт две години България има нужда от спасяване. ГЕРБ знае как да управлява и наистина знаем колко е отговорно това сега да има правителство след тези избори. България вече не може да си позволи да няма правителство. За нас в момента е важно да съставим правителство, което да се справи с кризите и да върне България отново в нормалния начин на развитие", каза Валери Лачовски.

"Вярвам, че можем да постигнем три мандата. Смятам, че с присъствието ми в листата ще повишим резултата на партията в Плевен", отбеляза той.

Пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС за 15 МИР Плевен за предстоящите избори:

1. Пламен Тачев

2. Валери Лачовски

3. Емил Инджиян

4. Илиян Данов

5. Рая Драгоева

6. Атанас Върбанов

7. Валентин Христов

8. Владимир Георгиев

9. Дочко Дочев

10. Ивайло Минков

11. Тони Доров

12. Кристиян Георгиев

13.Ангел Цанков

14. Цветелина Савчева

15. Ивайло Даков

16. Димитър Георгиев


Купуването и продаването на гласове е престъпление