24-годишна плевенчанка сред участничките в новия сезон на "Ергенът" (Видео)

Новините

21-02-2023, 21:28

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"За щастие нямам никакви корекции по себе си, нямам и намерение да си правя", сподели Валерия Георгиева

24-годишната плевенчанка Валерия Георгиева влезе в шоуто "Ергенът", за да се бори за сърцето на главния герой във втория сезон на риалитито – 33-годишния пианист, покорил световните сцени на няколко континента- Евгени Генчев.

Валерия работи като модел основно в чужбина, била е на корицата на няколко списания в Япония. Освен това е и носителка на короната "Мис Плевен" за 2013 година.

"За щастие нямам никакви корекции по себе си, нямам и намерение да си правя. Харесвам се и се приемам такава, каквато съм. Знам, че съм красива и се радвам, че съм успяла да се съхраня естествена", сподели Валерия във визитката си за любовното риалити.

"Качества като суета и егоизъм и общо не са ми познати. Именно заради това съм се отдала на кауза, която осмисля моя живот. Заедно с моя приятелка създадохме приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Това е нещо, заради което живея. Не просто го мисля, не просто съм там... Аз съм нон стоп там от години. Няма нещо, което да е по-важно за мен от това", подчерта красивата плевенчанка. "Аз просто имам две лица. Общо-взето едната ми самоличност работи, за да изкарва пари, за дa може другата да ги харчи за каузата. Когато вложиш средствата и времето си в нещо смислено, това всъщност е смисълът нa живота. Да знаеш да даваш", категорична е Валерия.

"Това, което ме грабна, когато видях Евгени по телевизията, бяха неговите очи. Топлият му поглед се доближава малко до такъв, на човека, който си представям да обича животните. Такъв, какъвто може би е и моят. Хората, които са с добра душа - излъчването им е различно. Точно от това имам нужда и искрено се надявам да не съм си въобразила. Нямам търпение да се запозная с него", каза още чаровницата.