Геновева Иванова преди старта на "Сървайвър": Името ми е синоним на упоритост, непоколебимост и целеустременост

Плевен Лайф

10-02-2023, 09:23

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Екскурзоводката от Плевен е сред претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева в Доминикана

Най-зрелищното шоу - приключенското реалите "Survivor" се завръща в ефира на bTV от 18 февруари. 10 известни личности се изправят срещу 10 воини, а новият сезон има нов регламент и нов водещ.

Без лъскави дрехи, грим и прическа - само глад, пек, опасни животни и невиждани по мащаба си изпитания. Това очаква претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева в Доминикана.

Сред тях е и чаровната плевенчанка Геновева Иванова. 24-годишната екскурозводка ще бъде част от племето "Воини", което ще се изправи срещу 10 популярни личности.

"Геновева идва! Хората, с които сме се срещали, знаят, че съм буйна, непокорна и свръхемоционална. Името ми е станало синоним на упоритост, непоколебимост и целеустременост. Смятам да използвам тези мои качества на 100% в предстоящите предизвикателства", написа красавицата на своя профил във Фейсбук.

"Survivor 7" се завръща с изцяло нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време. Заснет според най-високите световни стандарти за качество, новият сезон ще даде началото на ново поколение риалити шоу, в което изненадите за участниците и зрителите  започват още от първата минута.