Благотворителен концерт събра близо 20 000 лева за Никол

Животът

31-12-2022, 10:48

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчани доказаха, че са обединени oт една кауза и тя се казва Никол

Близо 20 000 лева бяха събрани по време на благотворителният концерт "От деца за Никол - с любов!", провел се на площад "Възраждане".

Както вече писахме, 8-годишната Никол Цановска се бори със злокачествено заболяване – Сарком на Юинг /рак на костите/, който се намира в дясната ямка на крачето ѝ, но за съжаление има разсейки в главичката и белия дроб! Момиченцето се нуждае от спешно лечение в чужбина, а сумата, необходима за него, е непосилна за семейството.

Ето какво сподели Ина Кръстева, която е сред организаторите на благотворителния концерт:

"Благодарим, благодарим, благодарим! Плевен днес беше Никол! Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи: госпожите от НУИ "Панайот Пипков" гр. Плевен, Деница Златева, Елена Николова , Момчил Мончев и на всички възпитаници на училището и техните родители, Петя Стоянова и децата от ДЮФА " Нашенчета", децата от НУ "Единство" и техните преподаватели, Живко Иванов и РУЛИ ООД, Боряна Бадева и децата от вокална формация "Арлекино ", момичета и момчета от MOVI, Семейството на Ежко Бежко за техния страхотен Дядо Коледа и Снежанка, фотографът ни Росен Киров, фолклорен ансамбъл "Веселяци", на моите приятелки, които бяхте неотлъчно до мен - Неделина Цветкова, Зори Светославова, Марти Петкова, Сребрина Фискучева, на кмета и общината за бързата реакция Георг Спартански и на всички жители на град Плевен! Днес всички Вие доказахте, че сме обединени за една кауза и тя се казва НИКОЛ!"