Дъщерята на убития в Биволаре мъж: Искаме справедливост!

Крими

26-12-2022, 22:26

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Част от черепа на баща ми го нямаше, отнеха живота му по най-бруталния начин", разкри Шери Милева

Жителите на Биволаре се събраха на протест в центъра на селото с искания за справедливост, доживотен затвор за извършителите на убийството и изселване на фамилията им. Местните затвориха главния път и през целия ден предаваха на живо във Фейсбук случващото се, огласяйки населeното място с викове "Убийци".

"Убиха баща ми на Коледа по-най-жестокия начин и то пред очите ми... Искаме справедливост, искаме всичките да бъдат затворени до живот! Най-вече Венелин Свиленов и Гринго Коцев - главните инициатори на самото убийство. Това са ни бабаитите в село Биволаре, които отнеха един човешки живот по най-бруталния начин. Счупиха на баща ми черепа на пет места. Част от черепа му го нямаше", разказа дъщерята на починалия - Шери Милева, при включване на живо във фейсбук. "Утре ще вземем баща ми, вдругиден ще го погребем", сподели още тя.

"Щяха да насечат братовчед ми с брадвата, посегнах, удариха ме мен. Три пъти ми удариха ръката с брадвата и с бухалки. Счупиха ми ръката, утре съм на операция. След това хванаха вуйчо ми, пребиха го до смърт...", разказа един от оцелелите във фаталното меле, разиграло се навръх Коледа в Биволаре.

Очаква се утре сутринта близките на убития да говорят в ефира на Нова телевизия и да хвърлят повече яснота около трагичния случай.