След плащане с Visa на Fibank в Billa: Млада двойка ще гледа на живо финала на световното в Катар

Парите

15-12-2022, 15:11

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Щастливците ще могат да се насладят и на други преживявания в екзотичната дестинация и да опознаят богатата местна култура

Пътуване, което ще се помни цял живот, спечели млада двойка. Женя Вангелова е големият победител от текуща кампания на Visa с Billa за Световното първенство по футбол в Катар - пакет за двама за Световното първенство по футбол 2022 в Катар, който включва самолетни билети за двама до Доха, четири нощувки в 5-звезден хотел; два билета за мача за третото място на Световното първенство и два билета за финалния мач на Световното първенство.

Щастливците ще могат да се насладят и на други преживявания в екзотичната дестинация и да опознаят богатата местна култура.

На Летище „София“, преди полета за Доха, Женя разказва, че изобщо не е предполагала, че има шанс да се окаже печеливша, докато един ден не ѝ звънят с новината, че заминава за Катар и може да вземе любимия човек.

„Няма как да очаквам, защото просто съм си пазарувала в Billa, платила съм с картата и един ден ми се обадиха от Fibank. За мен беше много неочаквано и много радостно“, разказа развълнуваната дама.

Двамата с Иван са категорични, че на финала искат да викат за Аржентина, въпреки че той лично в началото на Мондиал 2022 се надявал Португалия да излезе победител.

Красимира Райчева от Visa България пожела на щастливата двойка хубаво изкарване и да продължават да използват Visa в своите разплащания.  

Никола Бакалов – Главен изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank, подари на Женя монета „Ангел хранител“. Именно техен клиент е щастливката, която направила късметлийското плащане с карта на Fibank.

„Има уникални отстъпки за българските картодържатели и вие сте една от тях. Благодарение на използването на тези платежни инструменти имате на тази чудесна награда. На добър път, приятно прекарване и продължавайте да използвате услугите на Visa и ПИБ“, призова той.

В замяна на подаръка Женя Вангелова обеща, че ще прати снимки от пътуването.