Пореден успешно изпълнен проект на Община Кнежа (Снимки)

Животът

08-11-2022, 17:41

Снимка:

Община Кнежа

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Обновена е сградата на общежитието в град Кнежа

Радвам се да споделя с Вас поредния успешно изпълнен проект на Община Кнежа, а именно ремонт на сградата на общежитието в гр. Кнежа, написа кметът Илийчо Лачовски на профила си във Фейсбук.

"Днес с директора на учебното заведение – г-жа Светлана Калапишева, г-н Валери Лачовски, който има голям принос за осъществяването на този проект, зам.-кметовете г-жа Капка Митева и г-н Цветомир Миловски, секретаря на община Кнежа - г-жа Светлана Хинкина, официално открихме обновената сграда. В резултат на ремонтните дейности сградата е по-привлетлива и енергийно ефективна. Общежитието вече предлага по-добри условия за живеене на учениците от други населени места. Дейностите бяха финансирани с целеви бюджетни средства, съгласно ПМС 262/29.07.2021 г.", посочва Илийчо Лачовски.

"Убеден съм, че средствата, които влагаме в насока подобряване на учебно-материалната база в училищата и детските градини в нашата община, са най-добрата инвестиция! На колектива на ПГЗ "Стефан Цанов" желая много положителни емоции, лични и професионални успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца!", допълва той.