Кметът на Плевен: Честит 15 септември на всички учители и ученици!

Мисия

14-09-2022, 20:23

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Георг Спартански с приветствие към ученици, учители и родители в навечерието на първия учебен ден

Кметът на Плевен Георг Спартански отправи приветствие към ученици, учители и родители в навечерието на първия учебен ден.

Ето какво написа градоначалникът на своя профил във Фейсбук:

Честит 15 септември на всички учители и ученици!

Утрешният ден има особено място в българския календар на събитията. По отколешна традиция десетки хиляди деца и младежи прекрачват прага на класните стаи. 15.09.е ден на цветя, усмивки и настроение - сред родители, ученици и учители.Пожелавам на всички успешна учебна година ! Който се учи,той ще сполучи!!!

Деца и младежи, бъдете мотивирани и успешни, за да радвате родителите си и за да сте полезни на себе си!

Учители, независимо от всичко - устоявайте в нелеките времена на кризи от всякакъв характер - енергийни, финансови, здравни и политически. Уважението и признателността на хората вие ги имате, защото многократно сте доказали, че знаете и можете!

Родители, приемете пожеланията ми за здраве и успех - за вас и вашите деца, те са най-ценното, което всички имаме! Благодаря ви за положените неуморни грижи , за да растат децата ви умни и образовани!!!

Накрая, сърдечни благодарности на всички директори на училища, които ме поканиха да стана част от техния празник утре! Високо ценя вашия жест!

Моля, приемете моите извинения, че няма да уважа тези покани - считам, че утре е Ден на учителя, на образованието, на училището, на учениците и техните родители, а не ден за евтин , личен и партиен предизборен политически популизъм. Ще бъда с вас духом , ще се радвам с вас и ще ви стискам палци !!!

На добър час, приятели!!!