Двама плевенчани влязоха в новия сезон на "Фермата: Мостът на времето"

Плевен Лайф

03-09-2022, 21:38

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Аксения Михайлова ще бъде част от отбор "Нови надежди", а 46-годишният хлебар се присъедини към отбор "Стари звезди"

Двама плевенчани са част от новия сезон на шоуто "Фермата". 28-годишната плевенчанка Аксения Михайлова ще бъде част от отбор "Нови надежди", а 46-годишният хлебар Чавдар Христанов се завръща в риалитото, за да подкрепи отбор "Стари герои".

Осмият сезон на предаването, наречен "Мостът на времето", събира легендарни участници и нови, интересни герои, поставяйки си за цел да свърже традиционните ценности с модерния свят. Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването иска да преоткрие собствените си корени и да възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо.

Седем жени и седем мъже ще се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Аксения Михайлова

Аксения Михайлова е на 28 години, от Плевен, но живее в Поморие. Домакиня. Семейството е смисълът на живота й, но сега има нужда да заяви себе си.

Родена е в Плевен, а расте в близкото село Гривица. Благодарна е на родителите си, че я възпитават в качества и ценности, които вече са позабравени и демоде сред младите. След гимназията започва да учи счетоводство в Свищов, но е принудена да работи, защото семейството й няма възможност да я издържа. След първи курс става сервитьорка в Поморие, където среща мъжа на живота си и остава при него. Заедно са вече 10 години, най-голямото им богатство са двете им деца.

Аксения все още също се чувства като дете. Жадува за приключения, за силни емоции и себепознание. Бивша лекоатлетка, тя има нужда да се доказва и да бъде първа. С „Фермата“ иска да се върне във времето, когато е била много силна, смела и мотивирана.

Чавдар Христанов

Чавдар Христанов е на 46 години, от Плевен. Хлебар.

Отдаден е на професията си и на голямото си семейство. Идеалист, със силно развито чувството за справедливост. След 20 години брак все още е влюбен в жена си.

Чавдар е познат от „Фермата“ 7, в която не успя да спечели битката между хляба и зрелището, но разпалено отстояваше традиционните си ценности. „Трябваше да сипвам на останалите участници на час по лъжичка, но на моменти сипвах с черпака“, анализира той.

В новия сезон на „Фермата“ Чавдар се зарича да бъде по-дипломатичен. Отново ще търси себепознанието. „То минава през очите на хората. Те са огледала, в които се взирам, за да открия скритите си, невидими за мен черти“, казва хлебарят. За Чавдар „Фермата“ е и място, което обединява и затова сега влиза не само с кавал и тъпан, но и с джура гайда.