Деница Николова: Време е да докажем с действия, че Северна България е с не по-малък потенциал за развитие от Южна

Мисия

28-08-2022, 20:18

Снимка:

Деница Николова/Facebook

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Тук съм за да покажа на хората, че тази област може да догони останалите в развитието си", сподели едно от новите лица в листата на ГЕРБ – СДС в област Плевен

Едно от новите лица в листата на ГЕРБ-СДС в Плевен е Деница Николова, бивш заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

"Благодаря на ПП ГЕРБ, г-н Борисов и изпълнителното бюро за доверието! Това е единствената партия, която устойчиво приобщава гражданска квота към партийната структура. Не заради липса на кадри, а защото ПП ГЕРБ подкрепя експерти, които са доказали с резултатите от работата си в годините и показва, че зад всяко успешно партийно строителство стоят не само чисти политици, а и солиден експертен потенциал с възможност за развитие", написа тя на профила си във Фейсбук.

"Днес регистрирахме кандидат-листата за народни представители в гр. Плевен и отреденото ми място на подгласник на водача е достатъчно красноречиво само по себе си за задачата, която предстои на Екипа на коалиция “ГЕРБ – СДС” в област Плевен. Предстои ни заедно с целия Екип на структурата да намерим решения и на най-трудните въпроси на жителите тук", посочва тя.

"Предстои ни да убедим хората защо именно “ГЕРБ-СДС” ще изведе страната от кризите в социалната, икономическата сфери и енергетиката, с какви решения ще направим това. Тук съм за да покажа на хората, че тази област може да догони останалите в развитието си при навременни решения, ясна визия и желание за работа в екип", допълва Деница Николова.

"Време е да докажем с действия, че северна България е с не по-малък потенциал за развитие от южна, а коалиция “ГЕРБ-СДС” е тази, която може да изведе област Плевен в ново измерение. Да си пожелаем успех и ползотворна екипна работа!", завършва тя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление