Бриана изненада меломаните с нов музикален проект - "Сега и завинаги" (Видео)

Плевен Лайф

21-08-2022, 15:07

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Във видеоклипа на песента участва съпругът ѝ Евгени Систов

Преди броени дни обичаната изпълнителка Бриана се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен "Сега и завинаги". Песента е по гръцка музика, с лятно звучене и текст на Мария Тотевска, а кадрите от видеоклипа са заснети на южното ни Черноморие от "Media Frame".

Любопитна подробност е, че в клипа участва и половинката на Бриана - футболистът Евгени Систов, с когото минаха под венчило през 2019 година. Освен на любовта си, към днешна дата двамата вече се радват и на две страхотни дечица.

"Реших да включа Евгени във видеото, защото текстът на "Сега и завинаги" пресъздава нашия семеен живот. В кадър попада и дъщеря ни Ивайла, която присъства на снимките", сподели талантливата възпитаничка на НУИ "Панайот Пипков" - Плевен.

"Посланието, което искаме да отправим към всички, е, да не се страхуват от любовта, защото това е най-красивото чувство на света", допълва Бриана.

"През последните 3 години се бях отдала на семейството си и отглеждането на децата, като донякъде това беше причината да не снимам нови клипове. Сега, обаче, смятам да се реванширам на почитателите си и наесен ще ги зарадвам с още един проект", допълва гласовитата изпълнителка, уточнявайки, че става дума за красива балада.