Масов бой в плевенско село завърши със счупени прозорци на заведение

Крими

15-08-2022, 09:38

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Нанесени са материални щети и на автомобил, пострадали са четирима

Масов бой в плевенското село Петърница завърши със счупени прозорци на заведение. Нанесени са материални щети и на автомобил, пострадали са четирима, съобщават от МВР.

Сигнал за инцидента е постъпил в полицията на 11 август в 21:50 часа. Незабавно са изпратени полицейски служители, които са установили,  че след пиянска свада са унищожени два стъклопакета на ПВЦ дограма, три стъклопакета на ПВЦ врата на заведение и са нанесени материални щети на лек автомобил „Ауди“. Мъжете употребявали камъни и колове. Причинени са и различни по вид травми на участници в сбиването – 44-годишен и 18-годишен от Петърница, 42-годишен и 15-годишен от село Бъркач. Оказана им е медицинска помощ.

Екипите на РУ Долни Дъбник, Второ РУ- Плевен, РУ- Д. Митрополия, Зонално жандармерийско управление и специализирани полицейски сили са предотвратили навреме физическия конфликт. Инцидентът е станал след употреба на алкохол.

Сезирана е РП – Плевен и е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.