Областният управител Иван Петков изпрати поздравителен адрес за празника на Никопол

Мисия

12-08-2022, 10:01

Снимка:

Община Никопол

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Празникът на Никопол е „празник на духа на местната общност, вдъхващ живот и даващ увереност за бъдещето, се казва в поздравителния адрес

Поздравителен адрес за празника на Никопол изпрати Областният управител на Област Плевен Иван Петков до кмета на Общината Ивелин Савов.

"За мен е изключително приятно да ви поздравя в навечерието на един от най-светлите християнски празници, най-големия от всички църковни празници, посветен на Божията майка - Успение на Пресвета Богородица – денят, в който Никопол отбелязва своя празник за 22-ри път“, се казва в обръщението на Иван Петков към кмета и жителите на дунавския град. Празникът на Никопол е „празник на духа на местната общност, вдъхващ живот и даващ увереност за бъдещето. Въпреки трудностите на времето, в което живеем, стремежът ни е да работим за изграждане на една по-добра визия и успешно развитие на всички общини от Област Плевен, в частност на Община Никопол. Вярвам, че така всички заедно ще успеем с общи усилия, дух и сърце да оставим своя дан за развитието на Никопол", се казва още в поздравителния адрес на губернатора, който отправя пожелания към жителите на Никопол за здраве, мир и светлина.

"Нека Богородица бди непрестанно над Вас и пази Вас и града, в който живеете, работите, прекарвате времето си така, както се пази семейно огнище", се казва още в поздравителния адрес.