Стефан Христов: Смятам, че срещу Янтра (Габрово) ще се представим още по-добре

Спорт

27-07-2022, 18:22

Снимка:

ОФК Спартак

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Увереността ни се базира на потенциала на треньорския щаб, качествата на футболистите и не на последно място на отличния ни колектив", коментира нападателят

Снощи ОФК Спартак (Плевен) победи в Созопол едноименния тим с 2:0 в среща от втория кръг на Втора лига. Успехът коментира пред медиите един от лидерите на плевенския тим – нападателя Стефан Христов.

"В дните преди мача си говорихме в съблекалнята, че ще отидем в Созопол да спечелим трите точки. Увереността ни се базира на потенциала на треньорския щаб, качествата на футболистите и не на последно място на отличния ни колектив. Победихме, но не го постигнахме лесно. Получи се здрава битка. Започнахме стъписано и допуснахме една, две опасности пред нашата врата. След 15-ата минута обаче се успокоихме, коригирахме играта си – подавахме си топката, създадохме положения и вкарахме един гол. Пропуснахме още до почивката да решим всичко – можехме да водим с 3:0. Излязохме за второто полувреме спокойни, уверени, със самочувствие и закономерно спечелихме. Хубаво е, че създаваме доста голови положения. В този двубой ни липсваше последния точен пас преди завършващия удар за да разгромим съперника. Смятам, че срещу Янтра (Габрово) ще се представим още по-добре“.