Сухи треви и отпадъци горяха в Плевенско

Крими

11-07-2022, 10:02

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора

За периода от 8 юли до 11 юли екипи на РДПБЗН - Плевен са извършили две технически помощи – отстраняване на паднали дървета в Плевен до училище "Патриарх Евтимий" и на пътя между град Тръстеник и град Долна Митрополия.

На 8 юли около 10 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са потушили пожари в отпадъци в Плевен в местността "Бала баир". На 10 юли огнеборци от РСПБЗН – Червен бряг са локализирали пламъци в отпадъци в землището край града. Служители от У ПБЗН - Долна Митрополия на 10 юли са погасили горящи отпадъци в землището на село Подем.

През почивните дни огнеборци от РДПБЗН – Плевен са потушили запалени сухи треви в село Деков на улица „Димитър Благоев“,  в землищата на град Червен бряг и Летница, както и в селата Мечка, Бацова махала, Каменец, Искър, Опанец, Крушовене и Драгаш войвода,  в селата Ленково и Стежерово на пътя за гробищните паркове, в село Ореховица на улица „Стефан Караджа“,  в Плевен в местността „Орлето“, в село Търнене на улица „Освобождение“, в град Белене в местността "Лунгата"  и в град Койнаре на улица „Тома Гергов“.