Мадлена Иванова: Радвам се, че мога да бъда посланик на България

Плевен Лайф

06-07-2022, 14:07

Снимка:

7/8 TV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанката спечели титлата “Queen of the year 2022” в Тбилиси

Както вече писахме, името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. Причината - плевенчанката Мадлена Иванова спечели титлата “Queen of the year 2022” в категорията 30+ за работещи и успешни дами, които съчетават общественополезна дейност, участие в културни събития, както и стилен, и модерен външен вид.

Чаровната красавица разказа подробности за успеха си във "Вечерното шоу на Слави Трифонов".

"Koнкурсът се провежда за поредна година в Грузия. Това е престижен международен форум, като в моята категория бяха 20 участнички. Конкурсът има за цел не просто да покаже външен вид вид, дефилета и рокли, но се оценяват таланти и професионална реализация", разказа Мадлена. Тя допълни, че се е представила с национална носия и е рецитирала стихотворението "Аз съм българче".

"Изключително съм доволна и ми направи впечатление, че в Грузия приемат България като братска държава. Когато започна финалната вечер, след грузинското знаме беше нашият флаг. Излизайки на подиума, публиката ме аплодираше. За мен като българка това е голямо признание", сподели Мадлена, която работи и като юрист.

"Чувствам се добре. Чувствам, че живота, който водя, работата, която имам, ми дава един невероятен заряд. Това е моето призвание. Отделно от това се чувствам добре, защото изявите ми се приемат сравнително прилично и разбрано от моето ръководство. И се радвам, че мога да бъда посланик на България, да представям страната ни достойно и всички българи да се гордеят", каза още красивата плевенчанка.