Лятна кухня горя в плевенското село Новачене

Новините

13-06-2022, 10:05

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Екипи на РСПБЗН - Плевен са извършили редица технически помоюи през изминалите дни

На 10 юни 2022 година екипи на РСПБЗН -  Плевен са извършили четири технически помощи в областния град - спасяване на куче и сваляне на котка от дърво на улица „Св. Св. Кирил и Методий“, измиване на пътното платно след ПТП на булевард „Христо Ботев" и  отстраняване на паднало дърво на улица „Софроний Врачански".

На 10 юни в 10:04 часа служители на РС ПБЗН – Кнежа са погасили пламъци в метален контейнер за отпадъци на улица „Св. Св. Кирил и Методий“ в града.

На 11 юни в 10:10 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са свалили котка от дърво в Плевен на улица „Руй“.

На 11 юни в 19:09 часа огнеборци от РС ПБЗН – Плевен са потушили пожар в сухо дърво в градската градина в центъра на областния град.
  
На 11 юни в 08:47 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в лятна кухня в село Новачене. Предполагаемата причина за инцидента е  късо съединение. Унищожени са хладилник, телевизор, готварска ел.печка, кафемашина, мобилен телефон, таблет и камина. Опушени са стени 80 кв.м. Пострадали хора няма. Пожарът е локализиран и потушен от екип на РС ПБЗН – Никопол с един автомобил.

През изминалото денонощие екип на РС ПБЗН – Плевен е отстранил паднали клони от дървета на плевенската улица „Трапезица“.

В 21:00 часа в  РС ПБЗН – Плевен е съобщено за паднало щъркелче от гнездо в село Опанец – Старо село. Незабавно са отреагирали спасители с един автомобил. Щъркелчето е невредимо.