Ивет Горанова: Дадох всичко от себе си и се бих за България!

Спорт

28-05-2022, 18:30

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Въпреки загубата на финала, аз съм щастлива", сподели българката

"Вицеевропейска титла! Въпреки загубата на финала, аз съм щастлива! Не винаги нещата се случват така, както искаме", написа Ивет Горанова на профила си във Фейсбук.

Припомняме, че по-рано днес олимпийската шампионка спечели сребърен медал в категория до 55 кг "кумите" на 57-о Европейско първенство по олимпийско карате за мъже и жени в Газиантеп (Турция).

"Подготовката не беше лека, трудностите не бяха малко, но отново успях да се кача на подиума! Дадох всичко от себе си и се бих за България! Благодаря на всички, които ме подкрепят! Оценявам го! Благодаря на федерацията по карате, на треньора ми и на целият екип", пише още Ивет, която днес спечели шести медал от голямо първенство в кариерата си. Тя има два бронза от Световното първенство - Дубай (ОАЕ) 2021-а и Мадрид (Испания) 2018 година. Българката е завоювала още титла от Европейските игри в Минск 2019, бронз от Европейското първенство в Гуадалахара 2019, но най-голямото й постижение е олимпийската титла от Токио през август миналата година.