Кметът на Левски Любка Александрова пожела "На добър час!” на абитуриентите

Животът

24-05-2022, 20:33

Снимка:

Община Левски

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Община Левски изпрати тържествено абитуриентите от випуск 2022 на СУ "Крум Попов" с директор Валентина Дженева, зам. директор инж. Наталия Чингова и класни ръководители Цветомира Ленинова и Илияна Петрова. Изключително емоционална ,с обратно броене, бурни аплодисменти и щастливи усмивки беше изпълнена празничната вечер на младите хора, стоплена от обичта на близки, приятели, граждани на община Левски.

Любка Александрова приветства всички присъстващи на паметното изпращане, очаквано с вълнение: „24 май е изключително емоционално зареден в град Левски…Вие сте едни прекрасни млади хора, щастливи, красиви, вдъхновени пред прага на живота, и ние ви се радваме.Тук сме заедно за да ви пожелаем попътен вятър…Бъдете здрави и много успешни и радвайте вашите родители, останете неразделните класове на випуска 2022г. и винаги се връщайте в любимото градче Левски с много любов. Ние сме тук и ще ви очакваме с обич!”

По стара българска традиция Любка Александрова плисна менче с вода пред абитуриентите за да им върви по вода и пожела „На добър час!”.