Кметът Георг Спартански пожелава светли Великденски празници

Мисия

24-04-2022, 09:49

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Георг Спартански, кмет на Плевен

Две приятни събития ми се случиха в последната седмица. 

На първите две снимки- на гости ми бяха семейство Таня и Димитър Хайтови, заедно с двамата си сина, баткото Николай, който е второкласник и братчето му - първото бебе, родено в община Плевен през 2022 година- юнакът Владимир! 

Влади още не знае, че е юнак - прекарва времето си или в ръцете на мама и татко, или в специалната чанта, в която сладко подремва. 

Сигурен съм обаче, че догодина ще посрещне Великден вече достойно крачейки , с помощта на батко Ники, за гордост на мама и татко!

Снимка 3 е от преди 6,5 години. Тогава на гости ми бяха майката - героиня Валентина Илиева, заедно с четирите си деца -двете двойки-близначета, каките Даяна и Тамара и бебетата Елена и Васил.

Тогава Елена кротко спеше, обута в бяло-розови обувчици, в ръчната чанта върху работната маса в кабинета ми, докато Васил любопитно се кокореше и все намираше начин да остане по жълти чорапчета, изхлузвайки своите обувчици.

И ето, преди седмица, по повод Лазаровден бяхме посетени в сградата на кметството от група красиви възпитанички на детска градина "Слънце"-Плевен , които ни показаха с песни, стихове и танци ритуала "Лазаруване".Справиха се чудесно!

Каква беше изненадата ми часове по-късно, когато г-жа Валентина Илиева ми прати снимка 4 и се оказа, че бебето Елена вече е малка госпожица, почти първокласница, която освен,че пее, танцува и декламира, с брат си Васил е и състезател по скокове на батут!!!

Как бързо лети времето и как бързо растат децата ни!... Нека са здрави, умни , талантливи и /не/послушни и нека обичат Плевен!!!

На тях, на семействата им и на всички вас пожелавам светли великденски празници!!!