Самотният плевенски воин Александра отпадна от "Сървайвър"

Плевен Лайф

20-04-2022, 12:40

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Дни преди финала шансът изневери на плевенчанката и тя завинаги се раздели с екстремното риалити

Оцеляването в "Survivor: Скритият идол" е въпрос на физическа сила, хладен ум и, понякога, на доза късмет. Дни преди финала шансът изневери на Александра Петкова и тя завинаги се раздели с екстремното риалити, в което тества границите на възможностите си и се изправи както срещу амбициозни противници, така и срещу враждебната природа на Филипините. Маркетинг специалистката отпадна след битка на Острова на изкуплението със софтуерния инженер Ганка Статева, а едно несъобразено движение й коства мястото в предаването по bTV.   

През напрегнатите, изтощителни седмици в "Survivor", които превърнаха участниците в стратези и бойци, Александра се доказа като "самотен воин", странящ от коалициите. "Когато си се бил със зъби и нокти, почти сам срещу всички останали, те боли да си тръгнеш толкова близо до финала. Но аз се гордея със себе си, защото стигнах далеч в играта. Ще си тръгна с достойнството, с което влязох в нея“, обяви тя след загубата си от Ганка. 

Вместо да влязат в сблъсък с всички сили, участничките трябваше да се фокусират и бавно, прецизно, без да губят самообладание, да балансират три топки върху платформа. Контролът неведнъж им се изплъзваше и се налагаше да започнат отначало. Алекс беше на косъм от победата, но едно неточно движение й попречи да я достигне, а Ганка триумфира, в немалка степен благодарение и на късмета си.