Стойка Кръстева: Бях на състезание в Плевен, когато научих, че съм бременна

Плевен Лайф

07-04-2022, 13:05

Снимка:

"Шоуто на Николаос Цитиридс"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Златното момиче на българския бокс и почетна гражданка на Плевен чака дъщеричка

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" бе жената, която миналото лято ни накара да се гордеем с успехите ѝ, носителката на златен олимпийски медал от последните Олимпийски игри в Токио - Стойка Кръстева.

Златното момиче на българския бокс и почетна гражданка на Плевен сподели как се чувства в ролята на бъдеща майка, разказа за вълненията около бременността, какъв е пола на бебето, което очакват със съпруга ѝ и как тя му е споделила радостната новина.

"Емоциите от спечелването на олимпийския медал и това да видиш положителен тест за бременност са неописуеми, но и много различни. Медалът е нещо чисто професионално, а другото е житейският път, който всеки един човек очаква. И това е най-голямото щастие. По-голямо дори от този медал", сподели Стойка.

"Бях на състезание в Плевен, когато си направих теста. Вечерта се върнах до София, за да му съобщя новината. В едно пликче с други подаръци сложих и теста. В първия момент той не можа да асимилира, че това е, което толкова време сме чакали", разказа с усмивка боксьорката.

"В началото смятах, че ще бъде момченце и бяхме готови с мъжко име. Но ни опровергаха. Ще бъде момиченце и все още не сме се спрели на име. Искаме да е българско име и символиката да му носи тази сила и енергия, които ще му трябват в живота. Ще бъда щастлива първо да стане добър човек. Ако спортува, ще бъда радостна. А и мисля, че това ще бъде неизбежно", отбеляза още тя, уверявайки, че няма да се отдалечва от бокса и треньорската си кариера.