Автомобили, контейнери за отпадъци и сухи треви горяха в Плевенско

Крими

04-04-2022, 10:31

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора

За периода от 1 април до 4 април огнеборци от РДПБЗН – Плевен са погасили пожари в сухи треви в землищата на селата Долни Луковит и Рибен, в землището на град Червен бряг и в град Червен бряг на улица „Барбарати“, в Плевен на улица „Г. М. Димитров“.

На 1 април служители от РС ПБЗН – Никопол са извършили две технически помощи - отводняване на избено помещение на болница в града и пренасяне на тежко болен пациент в МБАЛ – НИКОПОЛ. На 2 април в 23:15 часа от РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за измиване на пътното платно след ПТП в Плевен бул. „Данаил Попов“.

На 2 април в 05:08 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в „Рено Еспейс“. Инцидентът е станал в град Искър. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. До пристигане на адреса огънят е изгасен от собствениците и техни съседи.
  
На 2 април в 11:38 часа в Индустриална зона на град Червен бряг е възникнал пожар в „Мерцедес“.  Лекият автомобил е напълно унищожен. Причините за инцидента са в процес на установяване. Разследването е поето от служители на РУ - Ч.бряг.

На 4 април 2022 година служители от РДПБЗН – Плевен са погасили три пожара в контейнери за отпадъци. Инцидентите са регистрирани на плевенската улица „Дойран“, в депо за отпадъци в село Буковлък и в град Червен бряг на улица "Княз Борис".