Певци от музикална компания "Alpha Music" помагат на абитуриенти в нужда

Плевен Лайф

31-03-2022, 07:15

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Певци от музикална компания "Alpha Music" подкрепят инициативата на Националното сдружение на сираците в България.

"Благодарение на личните дарени средства от Галин Гочев, Горан Тодоров, Лидия Стаматова, Павел Танковски, Катя Петрова - "Каталея Клийнинг", Дарин Коев ще успеем да осигурим тоалети за повече зрелостници, които имат нужда от подкрепа", съобщи Слави Михайлов, председател на НССБ.

Освен празнични тоалети за абитуриентите е предвидено да се проведе и "Звезден бал". Той ще се състои на 4 май 2022г. в ресторанта на хотел "Ростов".

"До Националното сдружение на сираците в България продължават да пристигат писма от Директори на училища и социални услуги от цялата страна, които молят за подкрепа на техни ученици, абитуриенти през тази учебна година. Подкрепа от инициативата ще получат момиче и момче от Комплекс за социални услуги в град Роман, които имат нужда от нашата помощ, за да участват активно в балната абитуриентска вечер със своите съученици. Изказваме огромни благодарности към всички добри хора, които ни подкрепят вече осем години да доставяме радост на младежите. Без Вашата безрезервна подкрепа не бихме могли да бъдем успешни", допълват от Сдружението на сираците в България.